ראובן איליץ' – על הדור הצעיר לעבור מתרבות של צריכה לתרבות של השקעה

ראובן איליץ'
ראובן איליץ'

ראובן איליץ', יזם הייטק עוד לא בן 40 וכבר הספיק לייסד שתי חברות סטארט-אפ מובילות בתחומן, ובתקופה הקרובה ישיק את חברת ההזנק החדשה שלו שמתמקדת בשלושת עמודי התווך של הכלכלה מסביב לעולם: השקעות, טכנולוגיה ונדל"ן גלובלי.

 

משבר קריסות הבנקים בארצות הברית (מרץ 2023) והחשש ממשבר פיננסי עולמי, משמשים תזכורת חשובה לאנשי השקעות גלובליות לגבי חשיבות מזעור הסיכונים בעולם ההשקעות והכלכלה העולמית. רגע לפני שהוא משיק את חברת הסטארטאפ הבאה שלו, פגשנו את ראובן איליץ', מהשמות המבטיחים של יזמות ההייטק הישראלית, לשיחה על החיבור המתבקש בין עולם הטכנולוגיה לעולמות הנדל"ן, השראה ועל הפתרון הטכנולוגי שמציעה חברת Blockstock.ai שפותחת דלת לעולם ההשקעות בנדל"ן בפני "דור הZ".

ראובן איליץ', נשוי ואב לשלושה מתל אביב, מ"פ במיל' ובוגר לימודי כלכלה ומנהל עסקים, הספיק לייסד שתי חברות טנולוגיות מצליחות ומוכרות בענף התקשורת השיווקית והתחום הפיננסי, וממש בימים אלו נמצא בסיום שלבי המחקר והפיתוח של חברת ההזנק השלישית שלו שתושק בקרוב. פגשנו את ראובן איליץ' לשיחה מרתקת על פישוט תהליכים מורכבים ותיקון עיוותים בירוקרטיים ופיננסיים באמצעות חדשנות טכנולוגית.

ראובן איליץ' – כתבה באתר דה מרקר

 

למידע נוסף אודות ראובן איליץ':

ראובן איליץ' – לינקדין
ראובן איליץ' – טוויטר
ראובן איליץ' – אתר הבית